Contact

U kunt altijd telefonisch, per email of d.m.v. het formulier op deze pagina contact opnemen voor een afspraak. Een verwijzing van een huisarts of specialist is altijd nodig.

Wij vragen u mee te nemen naar de eerste afspraak:

Bedankt voor uw bericht

Wij nemen snel contact met u op.

Neem contact op

Logopediepraktijk Anne de Gier

Hedel
Baronieweg 4a*
5321 JW Hedel
Tel: 073 - 2004155
*op terrein 'A.G. van Geffen'

Kerkdriel
Gezondheidscentrum Het Witte Huis
Leijensteinstraat 4j
5331 CT Kerkdriel
Tel: 0418 - 729061

Email: info@logopediedegier.nl

Openingstijden

Hedel
Dinsdag: 13.30 - 17.30u.

Woensdag: 9.00 - 17.30u.

Vrijdag: 9.00 - 17.30u

Kerkdriel
Woensdag: 9.00 - 17.30u.

Vrijdag: 09.00 - 18.00u.

Er wordt altijd geprobeerd een afspraak met u te plannen op een zo gunstig mogelijke tijd voor u.

Verwijzing

Behandeling vindt plaats na verwijzing van een (huis)arts. Op basis van deze verwijzing wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar. Wij vragen u om de verwijzing bij het eerste bezoek mee te nemen.

Verhindering

Indien u verhinderd bent voor een afspraak dan moet u dit uiterlijk 24 uur van tevoren laten weten. Wanneer u niet tijdig afbelt, wordt de behandeling toch in rekening gebracht. Er is immers tijd voor u gereserveerd die niet meer gebruikt kan worden voor andere patiƫnten. Deze kosten kunnen dan niet gedeclareerd worden bij uw zorgverzekeraar en komen daarom voor uw eigen rekening.

Directe Toegankelijkheid Logopedie (Vergoeding)

Vergoeding Logopedie zit in het basispakket van de zorgverzekering en wordt zowel voor kinderen als voor volwassenen geheel vergoed door de zorgverzekeraars. Voor volwassenen is het eigen risico van toepassing. De tarieven voor logopedie zijn wettelijk vastgesteld. De kosten van behandeling zullen in de meeste gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekeraar worden gedeclareerd.